Nyitóoldal
Bemutatkozás
Minőségpolitikánk
Az ingatlanközveítő oktatás története
Elérhetőségeink
Tanfolyamaink
Árjegyzék
Lapozgató
Név:
E-mail cím :

E-mail cím:
Jelszó:

Minőségpolitikánk

A FÜTI OMEGA Kiadványozási és Oktatási Kft. (1012 Budapest, Kuny Domokos u. 13-15.) ügyvezető igazgatója kijelenti, hogy minőségpolitikáját a megrendelők és a vevők elvárásait kielégítő minőségügyi elvek alapján határozta meg.

A FÜTI OMEGA Kft. minőségpolitikájának legfontosabb eleme egy olyan működési rendszer kialakítása, amivel a megrendelők (képzésben részt vevők, munkáltatók), a munkatársak és az oktatók elvárásait, minőségügyi követelményeit kielégíti, ill. azokat felülmúlja. A társaság a minőséggel kapcsolatos igények minél magasabb szinten történő kielégítése érdekében  megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet annak érdekében, hogy a piaci kihívásoknak, valamint az európai normák elvárásainak minél magasabb szinten tudjon megfelelni.

A FÜTI OMEGA Kft. minden munkatársa megismerte a minőségi elvárásokat és tudomásul vette, hogy felelős saját munkája minőségéért. A társaság a vevői követelmények és elvárások teljeskörű kielégítése érdekében gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, megteremti azokat a feltételeket, amelyekkel a beszállítóktól megkövetelt elvárások ellenőrizhetők.

A FÜTI OMEGA Kft. elkötelezte magát, hogy a jogszabályi és szakmai követelményeket mindenben teljesíti, a minőségirányítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan, a mindenkori követelményeknek megfelelően fejleszti.

A társaság a minőségi politikáját évente felülvizsgálja, szükség esetén aktualizálja.

 2006.március 30.-án, Magyarországon elsőként a FÜTI OMEGA Ingatlaniskola alábbi képzései elnyerték az Európai Ingatlanszakmai Tanács CEPI Eur minősítését.

         

A FÜTI OMEGA Kft.
által 2023. évben szervezett
KEOR vizsgacsoportok
tervezett vizsgái:
. FOLYAMTOSAN

............
INGATLANKÖZVETÍTŐ:
• havonta

INGATLANVAGYON-
-ÉRTÉKELŐ:
• kéthavonta

TÁRSASHÁZKEZELŐ:
• kéthavonta

INGATLANKEZELŐ:
• negyedévente


Legjobb ár-érték
arány az ingatlanos
szakképzésben!
..bövebben..
Több mint harmic éve
indult a Füti Omega
Ingatlaniskolában
Magyarországon az első
ingatlanközvetítő csoport
oktatása. A tanfolyam
szabályozása azóta
többször változott
..bövebben..  
FÜTI OMEGA KIADVÁNYOZÁSI ÉS OKTATÁSI KFT.
1012 Budapest, I. kerület Kuny Domokos u. 13-15.
Tel: 375-2130, Fax: 375-2202.
Web: www.futiomega.hu